Dipercayai

Instagram

geekbytes
36.75MB
Muat Turun
Muat Turun Stor 0 - 5
Versi 85.0.0.21.100 6 bulan yang lalu

Perihalan bagi Instagram

Instagram adalah cara yang mudah untuk merakam dan berkongsi detik-detik dunia. Ikuti rakan dan keluarga anda untuk melihat perkara yang mereka lakukan, serta temui akaun dari seluruh dunia yang berkongsi perkara yang anda suka. Sertai komuniti yang terdiri daripada lebih 1 bilion orang dan nyatakan perasaan anda dengan berkongsi semua detik hari anda — sorotan dan perkara lain di antaranya.
Gunakan Instagram untuk:
* Kirim foto dan video yang anda mahu kekalkan di grid profil anda. Sunting foto dan video menggunakan penapis dan alatan kreatif dan gabungkan pelbagai klip ke dalam satu video.
* Semak imbas foto dan video daripada orang yang anda ikuti dalam suapan anda. Berinteraksi dengan siaran yang penting kepada anda menggunakan sukaan dan komen.
* Kongsikan pelbagai foto dan video (sebanyak mana yang anda mahu!) kepada cerita anda. Jadikan foto dan video anda kelihatan hidup dengan teks, alatan melukis dan kesan kreatif lain". . Foto dan video akan lenyap selepas 24 jam dan tidak akan terpapar di grid profil atau suapan anda.
* Siarkan secara langsung untuk berhubung dengan rakan dalam detik. Cuba siarkan secara langsung dengan rakan dan berkongsi ulang tayang pada cerita anda apabila anda telah selesai.
* Hantarkan mesej kepada rakan anda secara sulit dalam Direct. Hantar foto dan video kepada mereka yang akan lenyap dan kongsi kandungan yang anda lihat di Instagram.
* Tonton cerita dan video secara langsung daripada orang yang anda ikuti dalam bar di bahagian atas suapan anda.
* Temui foto, video dan cerita yang anda mungkin suka dan ikuti akaun baharu pada tab Teroka.

Lihat lanjut

Penilaian Pengguna Stor untuk Instagram

0
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Bendera Instagram

trusted bendera
Berjalan dengan baik 1
needs licence bendera
Memerlukan lesen 0
fake bendera
Apl tiruan 0
virus bendera
Virus 0
geekbytes avatar stor
geekbytes Stor 185 75.76k

Muat turun aplikasi mirip Instagram

APK maklumat tentang Instagram

Versi APK 85.0.0.21.100
Keserasian Android 4.4+ (KitKat)


Muat turun Instagram APK
Muat Turun